skip to Main Content

Aanmelding bij NannyThuis

Wat leuk, je hebt besloten om als nanny aan de slag te gaan!

Persoonlijke benadering richting jouw als nanny vinden wij erg belangrijk. Wij vinden het als organisatie belangrijk dat jij als nanny een onderdeel wordt van het opvanggezin en o.a een vertrouwensband met de kinderen kan opbouwen. Al onze stappen nemen we rustig aan met je door en bij onduidelijkheden mag je natuurlijk altijd langs komen voor een kopje koffie, dan nemen we graag de tijd voor je om alles te verduidelijken. We nemen je dan ook graag stap voor stap mee in onze werkwijze.

Mocht je als nanny zelf al een opvanglocatie hebben gevonden, dan is het mogelijk om een aantal stappen van onze werkwijze over te slaan. Wil je precies weten hoe wij te werk gaan met jouw aanmelding, bel ons gerust eventjes op!

  Sollicitatie procedure

  1. Telefonisch gesprek

  Wanneer je interesse hebt om als nanny bij ons te komen werken, dan kun je uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bekijken dan samen met jou of NannyThuis de beste match voor je kan maken.

  .

  4. Voorstellen

  Na het lezen van jouw profiel, zal het gezin een keuze maken welke nanny zij graag willen uitnodigen voor een gesprek. Tijdens dit eerste gesprek tussen jou en hopelijk je toekomstige werk-gezin, zullen wij aanwezig zijn. Niet om je op de vingers te kijken, maar om een beetje extra support te kunnen zijn. Gaat het gesprek helemaal vanzelf, dan zul je niet merken dat wij aanwezig zijn!

  2. Sollicitatie

  Wanneer jij interesse toont in 1 van onze vacatures,  plannen wij een telefonische afspraak met jou in. Vooraf lever jij een motivatiebrief en CV in, en wij bespreken uitgebreid jouw wensen door om te kijken of wij een passende match kunnen maken. Indien NannyThuis denkt jou te kunnen matchen bij een gezin thuis, zal er een screening volgen.

  5. Meeloopdag

  Dat je niet zomaar als nanny bij een gezin aan de slag gaat, begrijpen wij maar al te goed. Daarom heb je altijd de mogelijkheid om na de voorstel ronde,een meeloopdag met je gezin in te plannen.. Zo kun je eerst de klik tussen de jou en het/de kind(eren) bekijken voordat je een definitieve keuze maakt.

  .

  3. Profiel opstellen

  Indien de eerste screening akkoord is en jij nog net zo enthousiast bent als wij, vragen wij jou een profiel over jezelf op te stellen. Denk hierbij aan een krachtige motivatie brief die wij doorsturen naar jouw keuze gezin. Mocht je het moeilijk vinden om zo’n brief op te stellen, dan kunnen wij jou natuurlijk voorzien van de benodigde adviezen.

  6. GGD inspectie

  Wanneer je kiest voor een gezin via NannyThuis, dient de woning op veiligheid gecontroleerd te worden door de GGD. Dit is namelijk wettelijk verplicht. Deze controle vragen wij voor je aan, en we vertellen je vooraf ook waar ze naar komen kijken. De GGD zorgt op de achtergrond voor een zeer uitgebreide screening van jou als nanny, nog voordat zij op controle komen.