skip to Main Content

Gastouderbureau NannyThuis is in 2013 gestart als oppasbureau in de regio Bollenstreek. In dat eerste jaar merkte wij dat er veel vraag was naar registreerde gastouders en hebben wij besloten NannyThuis officieel te registreren als gastouderbureau.

In dat zelfde jaar nog bemiddelde NannyThuis tussen vraagouders en gastouders door heel Nederland.

De medewerkers van NannyThuis hebben een ervaren achtergrond in de kinderopvang, of hebben zelf als nanny gewerkt. NannyThuis vind het belangrijk om de ervaringen van eigen medewerkers en die van gastouders gezamenlijk over te brengen aan nieuwe vraagouders en gastouders.

Onze Visie is om gastouderopvang voor iedereen mogelijk te maken. Alle aanvragen worden met zorg behandeld en wij nemen uitgebreid de tijd om de juiste samenwerking op te zetten. Wij zorgen ervoor dat de opvang volledig is afgestemd op de behoefte van het gezin.

Wij vinden het erg belangrijk dat de gastouders de zelfstandigheid van de kinderen bevorderlijke en zorgen er ook voor dat de gastouders zich verder kunnen ontwikkelen. Dit doen wij doormiddel van thema en cursus bijeenkomsten.