skip to Main Content

Met gastouderopvang kunnen we persoonlijke aandacht bieden in een huiselijke omgeving. Gastouderbureau NannyThuis heeft een bestand met gastouders door heel Nederland, maar zijn ook altijd op zoek naar nieuwe gastouders. Als gastouder biedt u activiteiten aan die aansluiten bij de belevingswereld van een kind en zorgt u ervoor dat het kind zich veilig en vertrouwd voelt zodat het kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Als gastouder mag u tot maximaal 6 kinderen opvangen. De opvanglocatie kan bij u thuis zijn, maar ook bij de vraagouder thuis. In beide gevallen zullen wij u inschrijven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen zodat de ouders het recht op kinderopvangtoeslag behouden.

Gastouderbureau NannyThuis weet hoe belangrijk het is voor de gastouder om nauw contact te hebben met de bemiddelaar. Omdat u als gastouder een belangrijke en verantwoordelijke taak heeft omtrent de opvang, zullen wij u bij iedere stap begeleiden zodat u de beste begeleiding kan bieden aan de kinderen.