skip to Main Content

De NannyThuis werkwijze.

Om voor ieder gezin de juiste nanny te vinden, hanteert NannyThuis hun eigen werkwijze. Persoonlijke benadering richting de ouders vinden wij erg belangrijk. Wij vinden het als organisatie belangrijk dat de nanny een onderdeel wordt van jullie gezin en o.a een vertrouwensband met de kinderen kan opbouwen. Al onze stappen nemen we rustig aan met je door en bij onduidelijkheden komen we graag eens langs om de procedure wat meer te ondersteunen. We nemen je dan ook graag stap voor stap mee in onze werkwijze.

Mocht je als ouder zelf al een nanny hebben gevonden, dan is het mogelijk om een aantal stappen van onze werkwijze over te slaan. Wil je precies weten hoe wij te werk gaan met jouw aanvraag, bel ons gerust eventjes op!

  1. Telefonisch gesprek

  Tijdens het vrijblijvende gesprek maken wij graag van de gelegenheid gebruik om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast bekijken wij met jou of een nanny een goede oplossing zou kunnen zijn.

  .

  .

                                                                                                                                     

  4. Voorstellen

  Wij zullen de nanny(‘s) allereerst voorstellen doormiddel van een gemaakt profiel. Dit profiel ontstaat aan de hand van de gesprekken die wij vooraf met de nanny hebben. Indien er met meerdere kandidaten een match mogelijk is, zullen wij je ook meerdere profielen toesturen. Vanuit jullie kan er zelf gekozen welke nanny(‘s) wij persoonlijk mogen komen voorstellen.

  .

  .

  2. Het intake gesprek

  Zodra jouw aanvraag is ontvangen, plannen we een intake in en nemen wij je wensen door. We bespreken hoe een nanny het beste in jullie leven past en maken de zoekopdracht concreet.                                                                                                             h

  .                                                                                                                                                                                                                                                                                         

  5. Meeloop dag

  Dat je niet zomaar iedere willekeurige nanny bij je kind(eren) zet, dat begrijpen wij maar al te goed! Daarom heb je altijd de mogelijkheid om na de voorstel ronde, een nanny uit te nodigen voor een meeloopdag. Zo kun je eerst de klik tussen de nanny en je kind(eren) bekijken voordat je een definitieve keuze maakt. Vaak zijn de nanny’s ook een stuk meer ontspannen dan tijdens de eerste kennismaking met alleen de ouders.

  .

  3. De zoektocht starten

  De besproken wensen worden omgezet in een zoektocht. Ons doel is om meerdere nanny’s te vinden, die wij vervolgens persoonlijk komen voorstellen. Vaak is de eerste ontmoeting alleen met de ouders.

  h

  .                                                                                                                                                                                                                                                                            

  6. GGD inspectie

  Wanneer je kiest voor een nanny via NannyThuis, dan kies je voor gekwalificeerde kinderopvang. Voordat de opvang van start kan gaan, dient de woning op veiligheid gecontroleerd te worden. Deze (GGD) inspectie vragen wij  aan, en we nemen vooraf door waar ze naar komen kijken. De GGD zorgt op de achtergrond voor een zeer uitgebreide screening van je nanny, nog voordat zij op controle komen. Na de inspectie, zorgt de GGD ervoor dat je nanny  ook continue gescreend blijft.

  4. Screening

  Na het ontvangen van een motivatie brief en CV van de nanny, zullen wij haar uitnodigen voor meerdere gesprekken. Tijdens deze gesprekken zullen wij jullie wensen bespreken en leggen wij deze naast de ervaringen van de nanny. Indien wij een mogelijke match voorzien, vind er ook een referentie-check plaats . Ook wordt de nanny verder in het proces uitgebreid door de GGD gescreend.

  .

  8. Contract

  Het contract wordt afgesloten ná de GGD controle en vóór de start van de samenwerking. In het contract staan de taken van de nanny en van NannyThuis beschreven. Daarnaast benoemen we de werkdagen, de werk-uren en uiteraard de tarieven. Zo kun je na het tekenen van je contract ook direct de kinderopvangtoeslag aanvragen. Indien nodig helpen we daarbij.

  .

  .